Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego po włączeniu metina - balantia pojawia mi się błąd a dokładnie " Exception EAccessViolation in modfle BALANTIA.EXE ar 004050B3. Access violation ar address 004050B3. Read of address 3D319117." Z każdym kolejnym błędem który wyskakuje co około 1s zmieniają się "kody" w tym przypadku "004050B3" i "3D319117". I moja prośba, znasz może rozwiązanie na ten problem? A jeszcze jedno jak zacznę wyłączać te błędy gra się całkowicie zawiesza lub ledwo mogę co robić a jak już się uda wpisać passy pojawia się błąd połączenia. Mam Windows XP sp3

Jak macie jakieś pomysły proszę napisać :)

Opublikowano

Zaraz zobaczymy co z tego wyjdzie :)

oczywiście lajk bo pomoc bardzo cenie ;p zawsze tym lejkiem można się odwdzięczyć :D

@Edit:

No niestety smutna wiadomość dla mnie no i dla kolegi koty pisał ze ma podobny problem :D

nie zadziałało, jak instalowałem* te łatki do windowsa lub inaczej to się nazywa* po prostu naprawiał wcześniej zainstalowane własnie te łatki*

a wiec problem musi być od czegoś innego. clienta + łatki do niego instalowałem wielokrotnie i bez zmian

liczę na to ze ktoś będzie tak mili aby pomoc mi w rozwiązaniu tego problemu

@Edit2: Temat już stary jak świat ale znalazłem rozwiązanie(juz dawno, ale zapomniałem o tym) bardzo banalne przyznaje, wystarczy wejść do folderu z balantia i plik exe (balantia.exe) zmienić mu nazwę na np. asdasd.exe / albo bez exe / ok, bez exe i powinno śmigać (co prawda nawet przy nazwie oryginalnej błąd już mi się nie pokazuje ale napisać nie zaszkodzi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...